Tyre Guard

 

A GardX Tyre Guard, mintha pótkerék lenne egy flakonban.

A probléma


A GardX Tyre Guard az autója egyik nélkülönözhetetlen biztonsági eszköze, például ha egy defektes kerék miatt veszélyes helyen kell megállnia egy forgalmas útszakaszon, csak csatlakoztassa a Tyre Guard-ot a szelephez, nyomja meg a müködtető gombot és a Tyre Guard felfújja a leeresztett gumiabroncsot és egyben megjavítja a defektet is. A Tyre Guard gyors, biztonságos és egyszerű átmeneti megoldás ad amíg autójával biztonságosabb helyre vagy egyenesen a gumijavító műhelybe hajt.

A GardX Tyre Guard egyszeri átmeneti megoldásként lett tervezve szinte az összes gumiabroncs típushoz, de nem alkalmas a hibás szelepek, szerkezeti hibák és az oldal falak sérülései kijavítására.

Előnyök

A Tyre Guard egy különleges latex vegyület felhaszálásával készül ami a legtöbb defekt fajtát megjavítja és a flakon tartalma fel is fújja a leeresztett gumiabroncsot, ezzel biztosítva a jármű mozgásképességét a legközelebbi gumiszervízig. Amennyiben a gumiabroncs megjavíthatónak minősül, a környezetbarát vízbázisú hab biztonságosan kimosható az abroncs belsejéből és a javítás elvégezhető.

Része a GardX VPS csomagnak.