További termékek

 

Amellett, hogy védi gépjárműve fényezését és belsejét a GardX rendszere további védelmi és biztonsági elemeket tartalmaz.

Üveg védő


A szélvédőt egy víztaszító réteget kialakító készítménnyel kezeljük, így az esőcseppeket a menetszél könnyedén lefújja a kezelt üvegfelületéről. Javítva a kiláthatóságot és megakadályozva a vízcseppek, hópelyhek, jég, só, kosz és rovar maradékok szélvédőre tapadását. Minden üvegfelületen alkalmazható. Része a GardX VPS csomagnak.

Tovább

Gumiabroncs Védő


A GardX gumiabroncs védő gépjárműve nélkülönözhetetlen biztonsági eszköze. Például, ha egy defektes kerék miatt egy veszélyes útszakaszon kell megállnia, csatlakoztassa a Gumiabroncsvédőt a szelephez, nyomja meg a működtető gombot és a Gumiabroncs védő felfújja a gumiabroncsot és megjavítja a defektet. A Tyre Guard gyors, biztonságos és egyszerű átmeneti megoldást ad a gépjármű biztonságos helyre majd a gumiszervízbe történő vezetésére.

A GardX Tyre Guard átmeneti megoldásként lett kifejlesztve majdnem az összes pneumatikus abroncshoz, ne nem javítja az olvadást, szerekezeti hibákat és hibás szelepeket.

Előnyök

A Tyre Guard egy különleges összetételű latex habbal készült ami elzárja a legtöbb defekt típust valamint tartalma egyidejűleg felfújja a gumiabroncsot lehetővé téve a gumiszervízbe való vezetést. Amennyiben a gumiabroncs javítható, akkor a környezetbarát vízbázisú záróhabot biztonságosan ki lehet mosni a gumiabroncsból és lehet kezdeni a defektes gumiabroncs megjavítását.

A GardX Tyre Guard, mintha pótkerék lenne egy flakonban.

Tovább

Madárürülék eltávolító


A madárpiszok nem csak csúnya és fertőzés veszélyes, de ha időben nem távolítjuk el a gépjármű fényezéséről, akkor összetétele miatt visszafordíthatatlanul károsíthatja azt. A GardX fényezés védelmi megoldása késlelteti a madárpiszok maró hatását így megvédheti a kezelt felületet amennyiben időben eltávolításra kerül a fényezésre hullott madárürülék. A GardX madárürülék eltávolító szere lágyítja és semlegesíti a piszkot, majd lehetővé teszi annak gyors eltávolítását, egyúttal felújítja a rongálódott terület védettségét. Ajánlatos mindig az autóban tartani. Része a GardX VPS csomagnak.

Tovább