Gépjármű külső védelem

 

Tökéletes védelem gépjárműve fényezésének!

A GardX forradalmi 2 fázisú fényezés megovó rendszere 4 rétegű védőréteget képez gépjárműve fényezésén egészen annak magjáig.

Amennyiben mikrószkóppal vizsgáljuk meg egy gépjármű fényezését, számos felületi egyenlőtlenséget látunk, ezeket "fogaknak" nevezik. A gépjármű fényezésének öregedésével ezek a "fogak" magukhoz kötik a környezetben található szennyező anyagokat amelyek a fényezés minsőgét rontják, oxidálják és kifakítják. A GardX fényezés védelmi rendszere egy láthatatlan réteget képez a kezelt felületen kitömítve annak egyenlőtlenségeit, simává, ragyogóvá és ellenálóvá téva azt.

1. fázis


Ez a nanotechnologiát alkalmazó hatásos formula behatol a fényezés molekuláiba előkészítve azt a egyenlőtlenséget kitöltésére és a 2. fázis védőrétegére.

2. fázis


Tartós kötést hoz létre az 1 fázissal egy védőréteget képezve a gépjármű fényezésének felszinén mely második bőrként véd a káros anyagoktól és közúti szennyeződésektől.

A 2 fázis annak felvitele után óva gépjárműve fényezését a nap káros UV sugaraival, savas esővel, tengeri és út sóval szemben valamint ragyogó csillogást ad amely megmarad a mosások után is.

Konzerváló


A konzerváló használatával soha többé nem kell újra políroznia gépjárművét a garancia időtartama alatt. A GardX konzerváló összetétele a GardX fényezés védelem karbantartására lett kifejlesztve. Javaslatunk, hogy minden hónapban használja egyszer mint adalékot a mosáshoz.