Gépjármű állapot megőrző rendszer

 

Egy gépjármű vásárlása közel a legnagyobb beruházás amit valaha végzünk, így miért ne óvjuk meg állapotát és jövőbeli eladási értékét a GardX VPS rendszerével.

A probléma

A modern gépjármű fényezések vízbázisúak, és nagyon hajlamosak a fakulásra és az oxidációra, emellett a viasszal történő polírozás egyszerűen nem elég erős, ami azt jelenti, hogy amikor autóját mossa, lemossa a védőréteget is. Ennek következtében gépjárművének fényezése folyamatosan a kopik szennyező anyagoktól és hatásoktól, a közúti és tengeri sótól, a mosószertől, a növények és rovarok nedveitől, a savas esőtől és a nap erős egyben káros UV-sugaraitól. Mindezek a káros hatások elkerülhetetlenül rontják a jármű külső megjelenését.

A megoldás

A világ legzordabb körülményei között is bizonyított, nanotechnológián alapuló GardX védelem egy rugalmas átlátszó réteget képez a gépjármű fényezésén megóvva azt a kátros szennyeződésektől. Ezeken túl késleltetni képes a mádárürülék hatásait és a támadásoknak folyamatosan ellenálló szalonállapotot biztosít gépjárművének. A GardX védelemmel előfordulhat, hogy soha többé nem kell autóját újra políroznia.

Nézze meg a GardX VPS rendszert bemutató videónkat!

play-pic

Megoldások