GardX Kleenair fertőtlenítő és szennyeződés eltávolító eljárás


MEGÉRKEZETT

A probléma


Tudta, hogy autójában 30 000-szer több penész és baktérium van, mint az átlagos WC-ülésben? Ezek a csírák betegségeket és allergiákat okoznak, a legtöbb ember nem köti e gondokat autója légkondicionáló berendezéséhez. A baktériumok általában magas érintkezési területeken találhatók, mint például a kormánykerék, a sebességváltókar, a kézifék, a fogantyúk és a kapcsolók. A legtöbb betegséggel fenyegető baktérium a gyermekeket és házi kedvenceket szállító autókban tenyészik a legszívesebben. A betegautó-szindróma nagyon is valós oka a betegségnek. A tudósok úgy vélik, hogy a szindrómát baktériumok szaporodása okozza a jármű légkondicionáló rendszerének legmélyebb mélyedésében. Az Egyesült Királyság Autószövetsége szerint ez okozhatja a „beteg jármű-szindrómát”. John Stubbs, az AA műszaki osztályának vezetője elmondta, hogy „egy belső tanulmány bizonyította, hogy a mikroorganizmusok a jármű lég bevezető rendszerének szigetelőanyagán és párologtatóin tenyésznek, mint elsődleges kórokozók ”. Az AA figyelmezteti a járművezetőket a lehetséges egészségügyi veszélyre. Ez most kiemelten fontos a mai COVID-19 járványban. Vezessen biztonságosan, vezessen a GardX biztonságában.

1. megoldás: GardX KLeenAir Anti-bakteriális mély tisztító berendezés


A GardX KleenAir egy antibakteriális légkondicionáló mélytisztító eljárás, amely hatékonyan elpusztítja a csírákat és a baktériumokat a járművében. A KleenAir készítmény egy „rendkívül finom fertőtlenítő köd”, amely biztonságosan szétszórja a finom antibakteriális ködöt a járművében, mélyen behatolva a szellőzőrendszer minden területére, valamint a szőnyegekbe, az ülésekbe és a fejtetőbe, elpusztítva az ott rejtőzködő baktériumokat, vírusokat, gombákat é csírákat. A GardX KleenAir készítmény 99,99% -os hatékonysággal bizonyított a humán koronavírus ellen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, a legközelebbi GardX KleenAir hivatalos központtal.

A GardX KLeenAir alkalmazásának előnyei:


 • Bizonyítottan aktív, súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS) koronavírus, MERS és influenza ellen
 • Elpusztítja a baktériumok és baktériumok 99,9% -át
 • Javítja a levegő minőségét és csökkenti a keresztszennyeződést
 • Szagtalanítja a jármű belsejét
 • Hosszú távú védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen
 • Biztonságos, nem mérgező és környezetbarát
 • Felszámolja a beteg autó szindrómát
 • A készítményt hatását klinikailag tesztlabor bizonyította: SGS, TUV, Chemlab

2. megoldás: GardX KLeenAir Bio Steri-7 utastér fertőtlenítőszer


A GardX KleenAir Bio Steri-7 egy orvosi minőségű, széles spektrumú fertőtlenítőszer, amely az érintkezés helyén akár 99.9999 %-ban elpusztítja a korokozókat, és reaktív gátat hoz létre a kezelt felületen a Steri-7 Reactive Barrier Technology (RBT) segítségével mely az alkalmazások között is fenntartja védelmét, segítve az újrafertőzés és átadás megelőzését.

Milyen hatásos a GardX Kleenair Bio Steri-7?


A GardX KLeenAir Bio Steri-7 működése, permetezzen vagy vigyen fel GardX KleenAir Bio Steri-7-et bármilyen felületre, és másodpercekkel később a baktériumok, vírusok, gombák, spórák és penészgombák 99.9999%-át elpusztítja. A GardX KleenAir Bio Steri-7 hatékony az E.coli, Salmonella, Listeria, MRSA, koronavírus, norovírus, sertésinfluenza, SARS, MERS és influenza ellen, hogy néhányat kiemeljünk. Hatása nem áll meg itt. Amikor a GardX KleenAir Bio Steri-7 megszáradt, kialakul egy gát, amely bármilyen nedvesség jelenlétében újra aktiválódik. A baktériumok, gombák, spórák, vírusok és penészgombáknak a szaporodáshoz nedvességre van szükségük. Azonban a szükséges nedvesség, bár mikroszkopikus, elég ahhoz, hogy aktiválják a GardX KleenAir Bio Steri-7 reaktív gát technológiáját, amely meggátolja a kórokozók újra szaporodását. A GardX KleenAir Bio Steri-7 nem irritáló, nem korrozív és biztonságosan alkalmazható bármilyen felületen, beleértve a szövet anyagokat is. A GardX KleenAir Bio Steri-7 egy úgynevezett flarosol adagolóval érkezik, szemben a legtöbb piacon lévő jármű belső tisztító és fertőtlenítőszerrel amelyek hajtóanyaggal töltött aeroszolok, vagy olyan spray-k, amelyek nem juttatnak egyenletesen folyadékot a kezelendő felületre.

Miért jobb a GardX KleenAir Flairosol párásító mint bármelyik más aerosol vagy pumpa?


A GardX KleenAir Bio Steri-7 Flairosol adagolója kiváló teljesítményt nyújt környezetbarát és egészségesebb módon. A Flairosol egyenletesebb szórás minőséget biztosít, amely megkülönbözteti a márkánkat. Ez egy új generációs adagolási technológia, amely mellőzi a hagyományos hajtógázokat és a nyomás alatt lévő tartályokat. A termékünk így egyedi, ami kiváló általános termékélményt ad, és figyelemre méltó permetminőséget nyújtva a Flairosol több szabadalmaztatott technológiával tartalmaz. A nagyon finom köd és a folyamatos permetezési funkciók kombinálva nagy területeket fednek le gyorsan, egyenletesen és minden irányban az elsőtől az utolsó cseppig. Mindezek mellett Flairosol környezetbarát választás is. Az újrafelhasználható fej és a kényelmes utántöltő megoldás * tovább hangsúlyozza a Flairosol felelősségteljesebb alkalmazását, miközben lehetővé teszi, hogy távol tartsa magát a hagyományos aeroszolok környezeti, egészségügyi és biztonsági veszélyeitől. A GardX Terméke nemzeti engedélyezéséhez a hatékonysági tesztek kiválasztása megtörtént az EU biocid termékekről szóló rendelete (BPR) és más világszintű jóváhagyások alapján.

A GardX KleenAit Bio Steri-7 alkalmazásának előnyei:


 • A kiváló minőségű ködpermet egyenletesen terjed minden felületen.
 • Hosszan tartó permetezés - a rögzített, 1,2cc / másodperc teljesítmény a teljes szállítás során kiadódik.
 • Folyamatos permetezés folyamatos szórást eredményez, amely lehetővé teszi a nagy területek gyors és könnyű lefedését.
 • 360 fokos permetezés - nehezen elérhető területekre.
 • Gáz nélküli szállítás - a nyomásmentesítés környezetbarát, biztonságosabb és egészségesebb szállítást jelent.
 • Minden utolsó csepp - Nincs pazarlás közel 98% -os oldat kiürítéssel.
 • * A Flairosol adagolót korlátozott használatra tervezték, várhatóan 20 kezelésig működik 100%-os hatásfokkal.

Termékünk az alábbi teszteken szerzett minősítést.